O nama


 

Povijest

Tvrtka Printex d.o.o. osnovana je 1993. godine. Tijekom svih ovih godina smo iz malog obrta, koji se u početku bavio samo sitotiskom, izrasli u tvrtku sa 30 zaposlenika. Razvojem tvrtke prije devet godina proširili smo svoju djelatnost i na grafičku pripremu, offset tisak i doradu. Posljednjih nekoliko godina intenzivno razvijamo i promocijsku djelatnost sa svojim širokim asortimanom poslovnih poklona i promidžbenih proizvoda.


Sadašnjost

Permanentnim ulaganjem u strojeve, danas možemo reći da imamo potpuno zaokružen proces proizvodnje u offsetu i sitotisku, od dizajna, pripreme, tiska i dorade. U sitotisku raspolažemo najmodernijim strojevima za tisak na tekstil, te smo lider u toj vrsti tiska u Hrvatskoj. U mogućnosti smo za Vaše potrebe izraditi sve od posjetnica, memoranduma, mapa, blokova, letaka do kataloga, ambalaže, vrećica, knjiga, monografija, novina, rokovnika, kalendara... U sitotisku Vam nudimo sve od tiska tekstil bojama na vodenoj bazi, plastizol bojama, izrade transfer tiska, raznih efekata, foliotiska na tekstil, i sve druge materijale, do usluge dotiska tampon tiskom. 

 

 

 

NOVOSTI

Novi redizajnirani web

Dragi korisnici, pred Vama je novi redizajnirani web site, koji će Vam omogućiti lakši i širi uvid u široki asortiman naših usluga i proizvoda.
Opširnije... Ostale vijesti


OFFSET TISAK


SITOTISAK

DIGITALNI TISAK

POSLOVNI POKLONI


PRINTEX NEWSLETTER