Tehnologija

Kontinuirano ulažemo u modernizaciju strojnog parka, nove tehnologije i inovacije. Dok cijelo poslovanje prati suvremeni informatički sustav u potpunosti prilagođen praćenju procesa proizvodnje i cjelokupnog poslovanja.

 

Strojni park u offsetu sastoji se od strojeva za tisak četverobojni Heidelberg Speedmaster SM 74, format B2 i dvobojni Heidelberg GTO, format B3. Dorada je opremljena linijom za uvez žicom Müller Martini, linijom za meki uvez Horizon, te automatskom linijom za uvez beskonačnom i gotovom spiralom, dva stroja za savijanje araka B2, Stahl i Bonelli, Heidelberg cilindri B2 i B3 formata, plastifikator B2 Formica, te reza{em Polygraph Perfecta i trorezačem Heidelberg.

 

Grafička priprema opremljena je s 3 Apple Mac Pro i 2 PC HP računala, serverom za poslovne aplikacije, te potpuno automatskim strojem za izradu offset ploča Heidelberg Topsetter P74, te proof printerom Epson 4880, kalibriranim po ISO standardu. Novost je i digitalni tisak za koji smo nabavili stroj renomiranog proizvodača Xeroxa.

 

U sitotisku smo opremljeni sa dva najmodernija automatska sitotiskarska stroja tvrtke MHM S-Type, jedan 6-bojni i 9-bojni, ručni karusel za sitotisak, stroj za sitotisak B2 formata, sušara Tesoma Lynx, širine 1,2 metra, cjelokupna linija za pripremu i snimanje sita. U planu za slijedeću godinu je nabava novih strojeva koji će još više modernizirati i ubrzati proizvodnju, te poboljšati kvalitetu završnog proizvoda.

 

Tvrtka u svim fazama rada promiče interni sustav upravljanja kvalitetom. Sustav upravljanja kvalitetom je zajednička zadaća svih djelatnika. Svi proizvodi prolaze kroz kontrolu prije isporuke, što jamči zadovoljstvo naših kupaca.

 

Iza našeg uspjeha stoji prije svega timski rad. U tvrtki potićemo kreativnost, kontinuirano učenje, izražavanje novih ideja. Cijenimo i nagrađujemo stručnost naših djelatnika. Naš tim sastoji se od 30 djelatnika, a prosječna dob djelatnika je 35 godina, dok se stupanj obrazovanosti proteže od visoko obrazovanih djelatnika do djelatnika sa srednjom stručnom spremom.

 

Potencijal našeg mladog tima osigurava nam snažan rast i razvoj iz godine u godinu, te mogućnost posvećivanju novim projektima.

 

 
NOVOSTI

Novi redizajnirani web

Dragi korisnici, pred Vama je novi redizajnirani web site, koji će Vam omogućiti lakši i širi uvid u široki asortiman naših usluga i proizvoda.
Opširnije... Ostale vijesti


OFFSET TISAK


SITOTISAK

DIGITALNI TISAK

POSLOVNI POKLONI


PRINTEX NEWSLETTER