DIGITALNI TISAK

Vaše ideje izgledaju bolje uz digitalni tisak

Digitalni tisak tehnologija je koja se pojavila devedesetih godina prošlog stoljeća, i od tada polako razvija svoj status na tržištu. Digitalni tisak započinje tako da se u računalo unose potrebni podaci, a tiskanje nastavljaju različite vrste pisača (laserski, tintni, solventni, UV), koji na odabrani materijal prenose zadane motive i uklanjaju potrebu za tiskarskim pločama.

U posljednjih nekoliko godina mogućnosti koje nudi digitalni tisak proširile su se, pa je ova vrsta tiska preuzela i dio tržišta koje je prethodno držao offset tisak.

Od ideje do rješenja dok ste rekli keks

Digitalni tisak danas je najtraženija vrsta tiska na tržištu, a ovo su samo neki od razloga zašto odabrati baš digitalni tisak:

  • nudi nižu cijenu kod manjih i srednjih naklada
  • može se koristiti za tisak na sve vrste materijala
  • isporuka je puno brža jer nema potrebe za izradom tiskarske forme
  • svaki otisak može imati drugačije podatke.

Sve navedene pogodnosti zapravo znače da u roku od samo 24 sata, možemo za vaše poslovanje kvalitetno otisnuti manje naklade, poput 100 vizitki, 50 letaka ili 15 plakata, nekoliko stotina naljepnica, roll-up baner ili tablu po želji. Dajemo vam na znanje da nudimo i XXL tisak velikih formata, do čak 2.5×3 metra! Više o papirnatom digitalnom tisku uskoro ćete moći pronaći na našoj novoj web stranici simpatičnog naziva www.otisni.me.

No nije sve u poslu. Digitalni tisak se koristi i kod izrade kućnih dekoracija poput tapeta, slika, naljepnica za namještaj, naljepnica za staklo te satova po narudžbi. Na još jednoj našoj web stranici www.homedecor.com, uskoro ćete moći pronaći nevjerojatne kreativne potrepštine za uređenje interijera. Škicnite ponudu i nadahnite se – sigurni smo da ćete pronaći nešto po svom ukusu.

Imate li za nas konkretan upit ili trebate savjet, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

 

UPLOAD GRAFIČKE PRIPREME

Pošaljite nam brzo i pouzdano dokument pripremljen za tisak. Ukoliko trebate upute kako pripremiti dokument za tisak kliknite ovdje.

Primamo veličine datoteka do 100 MB!

Printex.hr za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.