O NAMA

Printex d.o.o. danas je jedno od rijetkih poduzeća na tržištu koje nudi sve moguće vrste tiska i materijala. Osnovani smo 1993. godine kada smo se bavili isključivo sitotiskom. Od samih početaka naglasak smo stavljali na praćenje razvoja tehnologije i novih trendova. Vjerovali smo da će nas inovacije i fleksibilnost dovesti do vizije o kojoj smo tada sanjali – da postanemo tvrtka koja može napraviti kvalitetan tisak na gotovo sve materijale.

Kroz godine smo uvodili nove načine rada, nove metode tiska i povećavali naš asortiman, pa slobodno možemo reći da danas živimo svoj san i klijentima isporučujemo apsolutno sve tiskane proizvode potrebne za njihovu bolju vidljivost i rast poslovanja.

U ponudi naših bogatih usluga nalaze se:

  • sitotisak
  • offsetni tisak
  • digitalni tisak
  • najveći izbor poslovnih poklona u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj
  • dotisak na promo artikle: tampon tisak, suhi žig, lasersko i CO2 graviranje, štik

Što vi zamislite, mi možemo tiskati

Prihvaćamo novitete u tehnologiji i implementiramo ih u svoje poslovanje, no svjesni smo i toga da sama tehnologija ne može biti nositelj napretka. Uz nju uvijek moraju biti sposobni i motivirani zaposlenici, zbog čega kontinuirano radimo na njihovoj edukaciji i poticanju kreativnosti.

Ponosni smo na to što se, unatoč zahtjevnim projektima, uvijek držimo rokova, bez obzira na to koliko oni kratki bili. Također, uvijek posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti proizvoda pa svi artikli prolaze detaljnu kontrolu prije izlaska iz pogona.

Koliko toga smo postigli u zadnjih trideset godina, uvjerite se sami – pogledajte naš katalog i birajte između 1000 poslovnih poklona s mogućnošću svih vrsta tiska.

MISIJA

Svoje cjelokupno znanje i iskustvo ulažemo u stvaranje proizvoda vrhunske kvalitete. Zadovoljni kupci s kojima gradimo partnerske odnose u središtu su naših razmišljanja i nastojanja. Svojim zaposlenicima nudimo sigurnost i poticajnu radnu okolinu u kojoj mogu ostvariti sve svoje individualne potencijale. Kontinuirano ulažemo u edukaciju svojih djelatnika i u tehnološki razvoj i modernizaciju tvrtke.

VIZIJA

Postati jedno od najboljih malih poduzeća koje se bavi grafičkom djelatnošću i pruža kompletnu ponudu grafičkih proizvoda, usluga i promo materijala u svim segmentima struke.

 

POLITIKA KVALITETE

Tvrtka u svim fazama rada promiče interni sustav upravljanja kvalitetom. Sustav upravljanja kvalitetom je zajednička zadaća svih djelatnika. Svi proizvodi prolaze kontrolu prije isporuke, što jamči zadovoljstvo naših kupaca. Briga u radnim uvjetima, praćenje i implementacija novih tehnologija, u skladu sa suvremenim ekološkim zahtjevima.

UPLOAD GRAFIČKE PRIPREME

Pošaljite nam brzo i pouzdano dokument pripremljen za tisak. Ukoliko trebate upute kako pripremiti dokument za tisak kliknite ovdje.

Primamo veličine datoteka do 100 MB!

Printex.hr za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.