POSLOVNI POKLONI

Poslovni pokloni su uvijek dobra ideja

Svi znamo koliko zatrpani različitim rokovnicima, kemijskim olovkama i kalendarima postanemo u doba Božića i Nove godine. No, baš kao što je buket ruža supruzi uvijek dobra ideja, tako je i poklon poslovnom partneru važan tijekom cijele godine. Danas sve više tvrtki postaje svjesno važnosti cjelogodišnjeg marketinga – drugim riječima, shvaćaju da nije dovoljno misliti na svoje poslovne partnere samo krajem godine. Zašto je tome tako? Statistika je pokazala da čak 80% onih koji dobiju poslovni poklon, isti koriste narednih godinu dana. Osim što je to izrazito dobra promocija, poslovni pokloni jedan su od načina izgradnje povjerenja s poslovnim partnerima, odnosno iskaz zahvalnosti za uspješnu suradnju.

Poklon marketingu sklon

Tražite nešto za svoje poslovne partnere? U našoj ponudi imamo preko 1000 poslovnih poklona za vaše partnere, od običnih kemijskih olovki i rokovnika do ekskluzivnih poslovnih kožnih torbi. Svi artikli dostupni su u najkraćem vremenskom periodu uz mogućnost različitih vrsta dotiska: tampon tisak, suhi žig, lasersko graviranje, CO2 graviranje i štik.

Možda najveća promjena koju je u ovaj aspekt donio digitalni tisak je pojava UV tiska. Osim što je ekološki prihvatljivija zbog manjih emisija, puno brža te omogućava tisak na sve vrste površina, ova nam je vrsta tiska omogućila i full color tisak u CMYK bojama, za razliku od prethodnog korištenja jedne do dvije boje.

Proizvode možete razgledati u našem showroomu ili na online letku.

Vidite li nešto što vam se sviđa, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

UPLOAD GRAFIČKE PRIPREME

Pošaljite nam brzo i pouzdano dokument pripremljen za tisak. Ukoliko trebate upute kako pripremiti dokument za tisak kliknite ovdje.

Primamo veličine datoteka do 100 MB!

Printex.hr za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.